Uutiset

Kotimaiset Zero terät saatavilla nyt myös verkkokaupasta!

Päivä: 13.04.2022

Suorituskykyä!

 Zero terät yhdistettynä sopivaan profiiliin ja uraan lisäävät suorituskykyäsi jäällä. Zeron vahvemmilla kanteilla lisäät ketteryyttäsi, nopeuttasi kiihdyttämistäsi ja liukuasi. Monien ammattipelaajien teroitusten kesto on pidentynyt koska kantit kestävät uskomattoman kauan. Nämä asiat ovat saaneet sadat huippupalaajat vaihtamaan Zero teriin. 


Laatua! 

 Puukkometallista valmistetut terät oikein profiloituna ja teroitettuna auttavat siirtämään voiman jaloista suoraan jäähän. Diarc pinnoite on mullistava keksintö lisättynä luistimenteriin. Pinnoitus ei koostu DLC filmistä mikä laitetaan metallin kylkeen niin kun kilpailevat pinnoitteet. Diarc kiinnittyy lujasti terään ja muodostaa terävän kantin metallin kanssa. Tämä mahdollistaa vahvat purevat kantit. Monet ammattipelaajat ovatkin siirtyneet matalampaan uraan ( ROH 34-40) tinkimättä terän pitävyydestä.


Ammattitaitoa!

 Zero tiimi koostuu ammattilaisista joilla on yli 20 vuoden kokemus luistimenteristä profiloimisesta ja teroituksista. Vuosien mittaan olemme palvelleet pelaajia ympäri maailmaa eri sarjoissa. Jos sinulla on ongelmia terän/profiilin/teroituksen kanssa autamme mielellämme.
Yhteistyössä erityisesti Lahden Pelicans

Lahden Pelicansin koko joukkue on pelannut koko kauden 2021-22 Zero Diarc terillä.

Zero käyttäjiä on melkein jokaisessa Liiga seurassa, sekä monissa kovissa Eurooppalaisissa sarjoissa sekä NHL:llässä. 

Takaisin