Valmistaja: Dexal

Dexal Palautusjuomajauhe Mansikka, 1 kg

Tuotekoodi: 1430 29,00€

Dexal palautusjuomajauhe on hyvänmakuinen ja laadukas kaikkiin urheilulajeihin niin ammatti- kuin amatööritasollekin sopiva tuote.

Dexal palautusjuomajauheessa on tehokas yhdistelmä laadukkaita heraproteiineja ja nopeita hiilihydraatteja suorituksen jälkeisen palautumisen tukemiseksi. Rasvaa vain n. 3 grammaa sadassa grammassa jauhetta. Liikuntasuorituksen jälkeen nautittava proteiini- ja hiilihydraattipitoinen palautusjuomajauhe on tärkeä osa suorituksen jälkeisen palautumisen tehostamisessa urheilulajista riippumatta. Proteiini-hiilihydraatti yhdistelmän on osoitettu olevan tehokkaampi palautumisen ja lihasten kehittymisen kannalta, kuin pelkän hiilihydraatteja sisältävän juoman. Palautusjuomajauheen koostumuksen ansiosta ravintoaineiden imeytyminen on nopeaa ja palautuminen käynnistyy pikaisesti tuotteen nauttimisen jälkeen.

Dexal palautusjuomajauheen käyttö on olennaista silloin, kun harjoitusten intensiteetti on kova ja harjoituksia on usein. Dexal palautusjuomajauhe sopii loistavasti turnauksen otteluiden välille nautittavaksi energialisäksi täyttämään lihasten energiavarastoja sekä niiden rakennusaineeksi.

Dexal palautusjuomajauheita on neljää herkullista makua: suklaa, mansikka, vanilja ja cookies & cream.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio